Algemene voorwaarden

Vereniging Toneelgroep DIRK

Toneelgroep DIRK is gevestigd te Amsterdam, geregistreerd onder KvK 34254312.

DIRK organiseert amateur toneelvoorstellingen en is eigenaar en beheerder van de website www.toneelgroepdirk.nl
We zijn bereikbaar via de volgende mogelijkheden:
ons correspondentieadres: Admiralengracht 39 III, 1057EM Amsterdam. Of mail naar contact@toneelgroepdirk.nl

Restitutie

Toegang tot onze voorstelling of activiteit is mogelijk met een toegangsbewijs. U dient het toegangsbewijs te tonen aan de kassa.
Bij het niet doorgaan van de voorstelling vanwege calamiteiten van buitenaf of oorzaak binnen onze vereniging geven wij, op verzoek, restitutie van de entreeprijs of er wordt u een alternatief geboden. Indien u zelf besluit niet naar de voorstelling te komen, dan wordt er geen restitutie gegeven. Het bestuur is verantwoordelijk voor de restitutie. Kaarten die niet juist, te veel of foutief aangekocht zijn, worden niet vergoed.

Website

Alle informatie op de website www.toneelgroepdirk.nl wordt met zorg samengesteld. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Toneelgroep DIRK is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden / websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om enige, in welke vorm dan ook, informatie zonder schriftelijke toestemming van de vereniging te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Toneelstukken en foto’s vallen onder het auteursrecht.

Klachtenservice

Toneelgroep DIRK stelt het bijzonder op prijs wanneer u uw vraag, probleem of klacht kenbaar maakt. Want zo kunnen wij proberen een passende oplossing te vinden. Bovendien biedt het ons de kans om de service aan u en andere bezoekers te verbeteren. 
Dit kan via het contactformulier op deze website.